Get in Shape en behaal nu wel je doel!

Afvallen… het meest gekozen goede voornemen in januari.

 

Jouw kans om opnieuw te beginnen en ander gedrag te laten zien!

 

Een aantal veel voorkomende: Stoppen met roken, minder stress, meer sporten/bewegen, minder geld uitgeven maar met stip op 1 (volgens diverse bronnen) is……… AFVALLEN!

En niet alleen voor 2017 staat dit goede voornemen nu al op 1 maar ook in de afgelopen jaren.

Afvallen staat al jaren in het rijtje van meest gemaakte goede voornemens, maar veel mensen houden er al na een paar weken weer mee op. Wat kun je doen om te zorgen dat je het nu WEL volhoudt? Het liefst lees je nu wellicht over een wonderpil, of desnoods wonderdieet, die het mogelijk maakt om zonder moeite makkelijk snel af te vallen. Helaas: zoiets bestaat niet. Dit is echter geen slecht nieuws: als je weet wat je moet doen, is blijvend afvallen en behoud van je behaalde resultaat prima mogelijk.

Zoek dus niet naar een wonderdieet na de kerstdagen. Als je er nog maar weinig mee bezig bent geweest, ga dan eerst een rustig nadenken over wat je eigenlijk wilt en waarom je het wilt. Denk echt na over je redenen en benoem ze specifiek. Dus niet: “ik wil afvallen omdat het me fijn lijkt slanker te zijn”. Maar: “ik wil afvallen want dat verlaagt mijn risico op ernstige ziektes als kanker en diabetes”. Hoe concreter hoe beter. Pin je niet vast op een bepaalde datum als magische datum dat alles anders moet worden: Ga er voor als je er zelf klaar voor bent!

Terugval

Maar liefst 95% van de afvallers, weegt al snel weer evenveel of zelfs meer dan op 1 januari. En dat terwijl 78% van de afvallers zich van tevoren nog een goede kans gaf om kilo’s kwijt te raken, zo blijkt uit het onderzoek van ING Economisch Bureau. De meeste mensen hebben hun terugval al na één week. Dat afvallen jaar in jaar uit op één in de lijst van goede voornemens staat, is niet zo verrassend: terwijl begin jaren tachtig een kwart van de Nederlanders te dik was, is dat nu bijna de helft.

Haalbare doelen stellen

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren psychologen goede voornemens zo concreet mogelijk te maken. Op een gezonde manier afvallen betekent 0,5 tot 1 kilo per week afvallen met een voeding- en leefstijl die op de lange termijn ook vol te houden is! Dus niet 4 weken shaken en 5 dagen per week naar de sportschool met het idee als ik m’n doel bereikt heb kan ik weer stoppen met sporten en gewoon gaan eten…. Als aan het einde van januari de intenties toch in de prullenbak liggen, is het nog niet te laat. Je kunt op ieder moment van de dag starten met je goede voornemen maar maak het concreet.

Laat je daarom begeleiden, coachen en motiveren door J’esthé Cosmedische kliniek met de unieke en verantwoorde Get in Shape methode. Ervaringsdeskundigen die weten welke valkuilen je tegenkomt, welke moeilijke momenten je moet doorstaan maar ook weten hoe geweldig het voelt om je doelen te halen en je een gezond voedingspatroon en levensstijl aan gaan leren.

Get in Shape methode

Nog nooit is afvallen zo doeltreffend en snel gegaan en dat terwijl je elke dag een normale maaltijd eet. Met het Get in Shape programma van J’esthé Cosmedischekliniek zult u versteld staan van de resultaten.
Onze spectaculaire methode maakt doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk. een apparaat dat door middel van een speciale kop de huid lift en tot diep in de weefsels behandelt. Het maakt vetcellen los, bevordert de doorbloeding en de huid ziet er weer stevig en strak uit.