aanbieding pmu

Aanbieding Permanente make-up

Opgemaakt wakker worden

Altijd al permanente make-up willen hebben? Dan is nu je kans. Maar liefst € 100,- korting op alle behandelingen in de maand november 2019.

Gecertificeerd en ervarengezicht pmu

Met meer dan 30 jaar ervaring in permanente make-up en gekeurd  door de GGD bent u bij ons in goede handen! J’esthé Beautycenter, de nummer 1 in het aanbrengen van permanente make-up!

Permanente make-up blijft onder alle omstandigheden mooi. Ideaal dus tijdens het sporten, het zwemmen, in de sauna en op vakantie. Geen gedoe meer met make-up die uitloopt of die u steeds opnieuw moet aanbrengen. Met permanente make-up rond de ogen, lippen of bij de wenkbrauwen bent u al opgemaakt als u wakker wordt!

Make-up die bij uw gezicht past

Voordat wij een mooie permanente make-up aanbrengen, krijgt u professioneel styleadvies. Zo zorgen wij ervoor dat de make-up bij uw gezichtsvorm past. Het pigment van de permanente make-up wordt na de 1ebehandeling altijd door het lichaam voor een deel afgestoten. Met zeen nabehandeling hecht het beter. Deze nabehandeling is niet bij de prijs inbegrepen maar wordt wel altijd geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Behandelingen in permanente make-up

De permanente make-up die u in onze schoonheidssalon in Almere kunt laten aanbrengen is:

  • 3D Hairstroke voor de wenkbrauwen
  • Inkleuren van de wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Lipliner

Doet het pijn

Dit is een veel gestelde vraag. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat bij sommige de pijngrens hoog is en bij anderen laag. Wat voor de één aanvoelt als “kriebelen” ervaart de ander als “pijn”. Wij adviseren u  daarom gebruik te maken van de verdovende “Emla” creme.  Deze kunt u via uw huisarts op recept krijgen.  Wanneer u deze 30 minuten voor aanvang aanbrengt en afdekt met de bijbehorende pleisters wordt de opperhuid verdoofd.

Anders dan een tatoeage

Permanente make-up komt overeen  met een tatoeage. Iedere tatoeage vervaagd in de loop der tijd. De meeste tatoeages zijn verstopt onder kleding,  in tegenstelling tot permanente make-up. Onder invloed van UV licht en het bloed,  dat een bepaald gedeelte opneemt van de pigment,  vervaagt de kleur maar verdwijnt nooit!  Heeft u de permanente make-up bij ons laten aanbrengen, dan kunt u jaarlijks de kleur laten opfrissen. U kunt hiervoor een abonnement afsluiten,  waardoor u elk jaar automatisch een oproep krijgt.

Boek hier direct je afspraak